7/24 İletişim Desteği

E-Katalog

E-Posta

Arayın

Servisler

Malzeme Temini

Atlas Teknik Tesisat, müşteri memnuniyetine odaklanan ve güvenilir malzeme temini hizmetleri sunan bir lider firmadır. Portföyünde bulunan ürünleri dünyanın önde gelen ve üst düzeye sahip uluslararası şirketlerinden temin etmektedir.

Atlas Teknik Tesisat olarak müşterilerimize geniş bir malzeme portföyü sunarak çeşitli sektörlere hizmet vermekteyiz. Müşterilerimize en iyi çözümleri sunmak için sürekli olarak yeni ve yenilikçi malzemeleri takip ediyor ve stoklarımıza ekliyoruz.

Yüksek stok hacmimiz sayesinde hızlı malzeme ve yedek parça temini hizmeti verebilmekteyiz.
Projelerinizin özel malzeme ihtiyaçlarına uygun çözümler sunuyoruz. Uzman ekibimiz, müşterilerimizin taleplerini anlamak ve en iyi malzeme seçeneklerini sunmak konusunda deneyimlidir. Sizin için en uygun malzeme seçiminden, lojistik düzenlemelere kadar her aşamada yanınızdayız.

Devreye Alma & Süpervizyon

Devreye alma ve süpervizyon hizmetleri en az satın alınan sistemlerin kalitesi ve doğru seçimi kadar büyük öneme sahiptir. Satın alınan sistemler yüksek kaliteye sahip olsa dahi doğru şekilde monte edilmez ve uluslararası standartlara uygun şekilde devreye alınmazlarsa sistem güvenilirlikleri tehlike arz eder. Bu noktada öncelikle sistemlerin doğru şekilde montajlarının yapıldığının kontrol edilmesi ve bunun bir rapor halinde kayıt altına alınması gerekmektedir. Tüm montaj ve süpervizyon hizmetleri tamamlanan sistemlerin uluslararası standartlar ve yerel yönetmeliklere uygun biçimde devreye alınması gerekmektedir. Atlas Teknik Tesisat olarak sistem satışı yaptığımız projelerde, konusunda uzman mühendislerden oluşan devreye alma ekiplerimiz ile hizmet vermekteyiz. Tüm test ve devreye alma işlemleri orijinal ve kalibrasyonu yapılmış test cihazları ile yapılmaktadır. Teknik ekibimiz, temsilcisi olduğumuz markaların profesyonel eğitmenleri tarafından eğitim almıştır ve bu eğitimler periyodik olarak devam etmektedir.

Kontratlı Bakım

Sistem satışı yaptığımız projelerde uzun yıllar boyu aynı verimle çalışabilmesi adına; periyodik olarak sistemin bakımını da yapmaktayız. Mekanik tesisat sistemleri, düzenli bakım ve kontrollere ihtiyaç duyar. Sistemlerinizin düzenli olarak bakımını yapmak, arızaları önceden tespit etmek, enerji verimliliğini artırmak, işletme maliyetlerini minimize etmek ve sistem ömrünü uzatmak için kritik bir öneme sahiptir. Müşterilerinin ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap verebilecek teknik donanım ve kadroya sahip olan ekibimiz, teknik servis ve bakım / onarım konularında kontratlı hizmet vermektedir.

Oda Sızdırmazlık Testleri

Gazlı Söndürme yapılacak olan ortamların, gazın dış ortama kaçma olasılığına karşı sızdırmaz olması gerekmektedir. Gazlı söndürme sistemlerinde söndürücü gaz mahale boşaldıktan sonra tekrar alevlenmeye karşı tedbir amacıyla gazın mahalde en az 10 dakika kalması uluslararası standartlar tarafından istenir. Kaçak testinin amacı; oda içerisindeki kaçakları alan(m2) bazında belirlemek ve gazın oda içerisinde ne kadar süre kalabileceğini hesaplamaktır. Test, bir fan yardımı ile yapılır. Önce mahal içi basınçlandırılır, sonra mahaldeki hava emiş yapılarak ortam dışına yollanır. Oda içindeki ve fan içerisinden geçen hava basıncı manometreler yardımı ile ölçülür. Bu değerler onaylı bir bilgisayar programı tarafından değerlendirilir. Aradaki diferansiyel fark neticesinde odanın kaçakları bulunmuş olur. Tüm bu kontrol hizmetlerine oda sızdırmazlık testi veya kontrolü (door-fan test) denilir ve tüm gazlı söndürme sistemi kurulu olan mahallerde bu test sistemler devreye alınmadan önce yapılmalıdır.

İletişim

İletişimde Kalın


    ATLAS TEKNİK TESİSAT MALZEMELERİ TAAHHÜT SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

    Ferhatpaşa Mahallesi 17.Sokak No:104 34888 Ataşehir/İstanbul

    +90 (216) 651 5137

    info@atlasteknik.com

    Copyright © Atlas Teknik 2023